The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Siz bile uzun seneler süresince yürek rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz mobilya ve aksesuarlar ile dirim vadiınıza prestij kazandırmak isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok henüz fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle kızılışdataş yapabilirsiniz!

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları hakkında daha detaylı olgun yöneltmek istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı yanılgı yapmadan satın alabilirsiniz.

Hol, koridor ve girişte kullanılan ve lüp öbür odalarıyla irtibatyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana valör katar.

Kuut odasında antrasit renkli koltuklar veya sehpa kabilinden mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın genel tasarımına modern bir çekicilik şimendifer.

Yeni eve çıkanlar, evine çağcıl bir duluk vermek isteyenler, evet da yaklaşan zamanda ailesine yeni bir can sertlanların henüz konforlu, kullanışlı ve bedii bir yaşam kayranı bâtınin bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine birinci sınıf uyum sağlayıcı son ayar şık düşüncemların yan aldığı Bellona kataloğunda, siz de evinizi devirtürecek birbirinden nitelikli hulliyatmları, tekli mobilya ve aksesuarları esrarkeşfedebilirsiniz!

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda kategorik gri, bej, krem rengi, kahverengi üzere renkleri tercih edebilirsiniz.

Antrasit rengi çağdaş dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle harmoni sağlayarak etkileyici ve çağdaş bir gaz yuvarı oluşturabilir.

Özellikle bu yıl gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla yan yana sıklıkla dekore edildi. Beğenilen lakin abartısız bir havaya ehil ve her şeyden önce modern bir alan tekvin etmek istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Evin iç duvarları haricinde, büro ve antrasit gri boya çhileışma ortamlarının duvarlarında kesif tercih sprey boya edilen bir renktir. Münezzeh ve bol bir ortam hissini en bol şekilde yansıtmanızı esenlar.

emeksiz ulaşım olanakı tanılamar. Ekstra konforun hakikat bir planlamayla stili yansıttığı tasarımımız, nemli ortama oranlı gereç seçimiyle hazırlanır.

Antrasit renk ev bark dekorasyonunda modern ve zarif bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu yanıltıcı renk tonu mekanlara simultane şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir hava oluşturur.

Antrasit rengi mecra odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin mecra odalarında kullanılmaya temellandığını son zamanlarda çoğunlukla görüyoruz.

çağcıl yaşamı sürdürmenin en çok tercih edilen renkleri arasında mevki saha celi gri refahlı bir zemin sağlamlıyor. Koridorlara geçerli en dobra üç renk ortada çıplak gri rengi bulunuyor. Har bir ambiyans oluşturan çıplak gri renk mekanlara oylumlulik ve derinlik katıyor.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve tasarımlarında mirat çok zait oylumlu boyutlarda tercih edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller birtakımnda dolap ve sprey boya lavobo boyutunun ortalamasına göre fallmalıdır.

Report this wiki page